Op zoek naar werk?

Op zoek naar werk?

Wij vinden jouw baan, ontdek de kracht van ons netwerk

Bekijk onze vacatures Maak een account
Op zoek met intercedenten

Honderden intercedenten zoeken mee

Jigler heeft een landelijk netwerk van intercedenten die jou helpen bij het vinden van een baan. Zet je profiel open voor onze intercedenten en krijg banen aangeboden waarvan zij denken dat die goed bij jou passen. Dat maakt de kans op het vinden van passend werk nog groter.

Meld je aan
vrouw in kantoor op de laptop zittend op de grond

Solliciteren via Jigler.nl

Wij vinden dat solliciteren makkelijk moet zijn. Je maakt eenmalig een account aan en vult je profiel zo compleet mogelijk in. Dan hoef je de volgende keer dat je wilt solliciteren alleen nog maar in te loggen en kun je snel een reactie achterlaten. Onze intercedenten bekijken jouw reactie en kijken of deze aansluit bij de opdrachtgever. Daarvoor nemen ze contact met je op. Bespreken ze gelijk wat jouw wensen zijn.

Bekijk alle vacatures

Groei mee met de (werk)wereld om je heen

vacature alert in je mail

Vacaturenotificaties

Stel je voorkeuren in en zet je meldingen aan om geen vacature te missen. Dan sturen wij, wanneer er een vacature online komt die aan jouw criteria voldoet, een mail. Zo weet je zeker dat je geen enkele leuke vacature misloopt.  

Stel een alert in
screening uitgebeeld door vergrootglas met vinkje

Zeker van opdrachtgevers dankzij screening

Alle vacatures op Jigler.nl zijn geplaatst door bedrijven die bij ons bekend zijn. Grotendeels zijn het bedrijven uit ons eigen netwerk. Wij weten dus dat dit betrouwbare opdrachtgevers zijn. Komt er een vacature binnen van een, voor ons, onbekend bedrijf dan wordt deze eerst gescreend. Zo blijven wij kwaliteit en goed werkgeverschap bewaken.

foto lijst met het netwerk van jigler.nl in nederland

Waarom Jigler?

Wij helpen mensen bij het vinden van een baan die echt bij hen past. Loop jij liever op werkschoenen dan naaldhakken? Dan houden wij daar rekening mee. Onze dienst vormt zich om jou heen. Vind je het prettiger om wekelijks uitbetaald te krijgen in plaats van vierwekelijks? Geen probleem, die keuze laten wij aan jou.

Wij geloven in transparantie en staan voor goed werkgeverschap. Daarom zorgen wij dat je krijgt wat je verdient. Vooraf zoeken wij uit welke arbeidsvoorwaarden op jou van toepassing zijn en passen deze zorgvuldig toe. Daarnaast hebben wij nog wat voordelen voor je geregeld, zoals het belastingvrij kopen van producten en abonnementen. En krijg je korting op de premie van je zorgverzekering.