Op zoek naar werk?

Op zoek naar werk?

Wij vinden jouw baan, ontdek de kracht van ons netwerk

Bekijk onze vacatures Stel een vraag
Op zoek met intercedenten

Vind snel jouw baan

Op zoek naar een baan bij jou in de buurt? De Jigler-intercedenten zoeken graag met je mee. Dankzij ons landelijke netwerk hebben wij banen van Friesland tot Limburg en alles ertussenin. Vul jouw woonplaats en gewenste afstand in en zie direct welke banen er bij jou beschikbaar zijn.

  • Landelijk netwerk
  • Banen in iedere provincie
  • Een intercedent bij jou in de buurt
Zoek in mijn omgeving
vrouw in kantoor op de laptop zittend op de grond

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Staat de functie waar je naar op zoek bent er niet tussen? Doe dan een open sollicitatie. Laat je gegevens achter en upload je cv (of maak deze met onze cv-maker). Onze intercedenten gaan zo snel mogelijk met jouw sollicitatie aan de slag om een passende baan te vinden.

Open sollicitatie
Cv tool Jigler

Eenvoudig een professioneel cv

Vergroot je kansen op een baan met een mooi opgemaakt cv. Kies een van onze templates, vul aan met jouw gegevens en je professionele cv is klaar voor gebruik.

Maak mijn cv

Groei mee met de (werk)wereld om je heen

screening uitgebeeld door vergrootglas met vinkje

De beste MKB-banen

Werken via Jigler is werken bij de leukste werkgevers in jouw regio. Bij MKB bedrijven die jouw zien voor wie je bent en niet als medewerker nummer zoveel. Wij kennen onze opdrachtgevers omdat wij al jarenlang samenwerken. Zo weten wij wat jij kunt verwachten en kunnen we gaan voor een écht goede match.

foto lijst met het netwerk van jigler.nl in nederland

Waarom Jigler?

  • Snel aan de slag bij jouw nieuwe baan
  • Vind bedrijven bij jou in de buurt
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Inclusief scholing & opleidingsmogelijkheden 

Wij geloven in transparantie en staan voor goed werkgeverschap. Daarom zorgen wij dat je krijgt wat je verdient. Vooraf zoeken wij uit welke arbeidsvoorwaarden op jou van toepassing zijn en passen deze zorgvuldig toe. Daarnaast hebben wij nog wat voordelen voor je geregeld. Zo kun je bijvoorbeeld voordelig producten en abonnementen aanschaffen. En krijg je korting op de premie van je zorgverzekering.