Jigler.nl netwerk en connecties door lijntjes verbonden

Breid je netwerk uit met honderden intercedenten

Jigler.nl heeft een groot, landelijk netwerk dat wordt ingezet bij het vinden van de beste kandidaat voor jouw functie. Onze intercedenten kennen hun eigen specialisme waardoor er voor iedere zoekvraag een expert in ons netwerk aanwezig is. 

Plaats een gratis vacature
vrouw lachend op kantoor achter een bureau met een tablet in de hand

Zeker van geschikte kandidaten dankzij screening

Intercedenten van Jigler.nl zijn getraind op het screenen van kandidaten. Zij hebben persoonlijk contact om direct een helder beeld van de kandidaat te vormen. Pas wanneer zij zeker zijn van de juiste intenties en kwaliteiten wordt het profiel van de kandidaat doorgezet. 

Registreer je gratis op Jigler.nl en vind jouw ideale kandidaat
vacature aanmaken op jigler.nl weergeven op een beeldscherm

Vacatures die passen bij jouw bedrijf

Ben je graag kort van stof en wil je snel een vacature online? Kies dan voor onze short vacature. Hier klik je eenvoudig een vacature bij elkaar uit de gegeven opties. Het is simpel, snel en je hoeft niet na te denken over teksten.

Wil je meer van jezelf laten zien? Maak dan gebruik van de long vacature. Hier is meer ruimte om teksten toe te voegen over het bedrijf en de uit te voeren werkzaamheden. Ons team beoordeelt of de vacatures voldoen aan de gestelde eisen en zorgt dat ze zo snel mogelijk online staan. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte.

Deel je vacatures snel en simpel via WhatsApp, mail, Facebook, Twitter en LinkedIn
Geordende stapel papieren administratie

Overzichtelijke administratie

Reacties van alle kandidaten overzichtelijk onder elkaar. Dat krijg je bij Jigler.nl. Je ziet niet alleen welke kandidaten wij geselecteerd hebben, maar ook met wie je al contact hebt gehad. Ook de door jouw gemaakte vacatures zijn eenvoudig terug te vinden omdat ze zijn gesorteerd op status. In een oogopslag zie je wat nog open staat en welke zijn ingevuld. Heb je een doorlopende vacature? Geef dit aan en de vacature wordt automatisch verlengd. 

bureau met stoel en een poster van het netwerk van jigler.nl

Door heel Nederland

Waar je ook op zoek bent naar een uitzendkracht, Jigler.nl zoekt met je mee. Met intercedenten door heel Nederland vinden wij overal geschikte kandidaten. Komt er een reactie binnen? Dan doen wij de eerste selectie en kennismaking. Pas wanneer wij overtuigd zijn van een goede combinatie krijg jij de kandidaat voorgelegd.