Payrolling Friesland

Payrollspecialist in Friesland

Als ondernemer wil je je richten op dat waar jij goed in bent. Een goede personele bezetting is daarbij een voorwaarde. Het afstemmen van de arbeidsbehoefte, bijhouden van de personeelsadministratie en het op de hoogte blijven van jouw rechten en plichten als werkgever zijn zaken die veel tijd kosten. Tijd die je liever aan andere zaken besteedt.

Jigler (voormalig Payrollbureau) biedt met payrolling de perfecte oplossing: de door jou geworven medewerker komt bij ons op de loonlijst. Jij zorgt voor de dagelijkse aansturing en houdt zo de regie op de werkvloer. Alle andere werkgeverstaken, zoals de loon- en personeelsadministratie, nemen wij van jou over. Wordt de medewerker ziek of arbeidsongeschiktheid, dan nemen wij het ziekterisico over. 

Jigler: jouw payrollbedrijf in Friesland
Onze collega's in Heerenveen hebben hun wortels in Noord-Nederland. Ze spreken letterlijk en figuurlijk jouw taal. Met hun nuchtere inslag helpen zij ondernemend Friesland graag om zich te kunnen blijven concentreren op het ondernemerschap.

Laat je vrijblijvend informeren wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Bel met de payrollspecialist in Friesland: Payrollbureau vestiging Heerenveen, telefoonnummer 0513 - 633 546.

Maak een vrijblijvende afspraak
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel, payroll en uitzenden. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij komen graag en vrijblijvend bij je langs!

Verplichte velden