CV generator op iPhone

Maak je cv in een handomdraai

Een professioneel cv maak je nu eenvoudig online met onze gratis cv maker. Geef jezelf een voorsprong op je concurrentie. In 3 simpele stappen is jouw cv klaar voor gebruik. Kies een template, vul het met jouw gegevens en download het eindresultaat. Probeer de cv maker en gun jezelf dat mooie cv. 

CV Generator
Cv maker Jigler op tablet

Gebruik templates

Het maken van een cv was nog nooit zo makkelijk. Met behulp van onze cv-templates heb je in een handomdraai een cv dat bij jou past. Ga je voor een strak design of heb je liever een speels ontwerp? Kies een template, vul je gegevens in en je cv is klaar om werkgevers te overtuigen.

Laptop met cv

Geen gedoe meer met Word

Waarom nog tijd verliezen aan het stoeien met de lay-out in Word als je ook gebruik kunt maken van een gratis cv maker? Professioneel ontworpen cv-templates staan voor je klaar. Het is een kwestie van kiezen, bewerken en downloaden. Zo ben je binnen 5 minuten klaar.

Drie mannen in pak

Maak jezelf klaar voor de arbeidsmarkt

Een professioneel cv helpt je kansen op een baan vergroten. Maak indruk op werkgevers met een strak en overzichtelijk ontworpen cv. Verspil geen tijd aan moeilijke documenten in Word. Ga voor een gemak en kies de cv maker van Jigler. Met minimale moeite het maximale cv.