bouwplaats

Vacatures in de bouw

Werken in de bouw is mensen blij maken met wat jouw handen hebben gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld als timmerman, werkvoorbereider, stukadoor, steigerbouwer of grondwerker. Van het renoveren van een dakgoot tot het geheel in oude staat terugbrengen van een monumentaal pand. En van het (ver)bouwen van een fraaie villa tot het ontwerpen en maken van een interieur, alles draait om passie, oog voor detail en maatwerk. Dat alles met de leukste collega’s. Interesse? Vind de bouw vacature die bij jou past. 

Bekijk alle bouw vacatures
Timmerman gebruikt een boormachine

Werken als timmerman

Als timmerman sta je aan de basis van een solide bouwwerk. Of je nu (houten) constructies bouwt, monteert of repareert, goed inzicht en precies werken zijn hooggewaardeerde kwaliteiten. Je moet namelijk niet alleen een tekening kunnen lezen, maar ook afmetingen en afstanden kunnen bepalen. Want niet-opmaat gemaakte platen en balken krijg je met geen spijker, schroef of bout fatsoenlijk aan elkaar. En een echte timmerman gaat natuurlijk altijd voor een stevig eindresultaat van de beste kwaliteit.

Timmer jij er regelmatig op los en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan onze actuele timmerman vacatures.

Timmerman vacatures
Bouwtekening van een werkvoorbereider

Aan de slag als werkvoorbereider

Als werkvoorbereider in de bouw regel je dat iedereen aan het werk kan. Je hebt al lang geïnventariseerd wat er moet gebeuren en dat netjes in een planning gezet. Tijdens de bouw let je er dan ook op dat iedereen zich aan die planning houdt en speelt in op veranderingen. Terwijl je ondertussen op de kosten let. Alles moet namelijk altijd binnen budget. Doordat jij als werkvoorbereider overal je ogen en oren open hebt, weet je direct te schakelen en verloopt het traject soepel

Heb jij het overzicht om alles op rolletjes te laten lopen? Zoek dan naar jouw nieuwe baan als werkvoorbereider tussen deze vacatures.

Werkvoorbereider vacatures
Muur stuken als stukadoor

Ga aan het werk als stukadoor

Als stukadoor maak je het plaatje compleet. Jij bent de vakman die muren, wanden, plafonds en gevels voorziet van stucwerk. Of het nu gaat om versteviging, bescherming of verfraaiing, een stukadoor draait er zijn hand niet voor om. Van het schoonmaken, afplakken en voorstrijken tot het aanbrengen, uitvlakken en gladmaken. Voor de perfecte afwerking moet alles met dezelfde precisie gebeuren. Passie voor het vak is dan ook het beste gereedschap wat je kan hebben.

Zorg jij voor strak gestucte wandjes, maar doe je dat graag in een nieuwe baan? Bekijk dan de laatste stukadoor vacatures in onze vacaturebank.

Stukadoor vacatures
Steiger van een steigerbouwer

Werken als steigerbouwer

Als steigerbouwer zorg je dat anderen veilig kunnen werken. Dankzij jouw constructie hoeft een werker op hoogte zich geen zorgen te maken. Want samen met je collega’s hebben jullie een stevige steiger neergezet. Of je de onderdelen nou van onderaf aangeeft of bovenaan monteert, met het teamwork bouw je iedere steiger in een handomdraai op of af.

Geef jij anderen een veilig gevoel doordat ze kunnen rekenen op jouw bouwkwaliteiten? Bekijk dan ons vacatureaanbod voor steigerbouwers.

Steigerbouwer vacatures
Grondwerker bij een kraan

Aan het werk als grondwerker

Een grondwerker weet wat het is om de handen uit de mouwen te steken. Als hij ziet dat de kraanmachinist er niet bij kan, of het te gevaarlijk is om machinaal te graven, schiet hij gelijk te hulp. Hij graaft, dicht en egaliseert grond, plaatst lantaarnpalen, legt duikers en zet damwanden, zonder een kik te geven. Want dat is hoe een grondwerker is. Een hardwerkende hulp die met beide voeten op (of in) de grond staat.

Ben jij niet vies van hardwerken en graven in het zand? Gebruik dan onze vacaturebank om jouw nieuwe uitdaging als grondwerker te vinden.

Grondwerker vacatures