Jigler Werving & Selectie

Jigler Werving & Selectie

Jij zoekt, wij vinden

Bel mij terug Plan een kennismaking
Bel mij

Vind je het makkelijker als wij contact met jou opnemen? Geen probleem. Vul onderstaand formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk.

Verplichte velden
Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze collega's gaan wij in op jouw situatie. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat onze dienst voor jouw bedrijf en medewerkers betekent. De voordelen, mogelijkheden, onze werkwijze en de kosten.

Verplichte velden
Werving en selectie weergegeven in houten poppetjes
Werving & Selectie

Op zoek naar een nieuwe medewerker, maar blijkt deze voor jou onvindbaar? Denk dan eens na over de werving & selectie service van Jigler. Onze intercedenten gaan, aan de hand van jouw wensen, op zoek naar de ideale kandidaat. Met een netwerk door heel Nederland en in alle branches weten wij altijd iemand te vinden die in jouw straatje past.

Dankzij de benodigde expertise, een strikte screening en persoonlijk contact, ben jij verzekerd van enkel de best passende kandidaten. Dat scheelt jou een hoop tijd en hectiek. En het maakt ons niet uit waarvoor je iemand zoekt. Een korte klus, tijdelijk project of lang dienstverband. Wij gaan voor jou aan de slag en helpen je de kandidaat te vinden die je al die tijd al zocht.

Maak een afspraak
Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze collega's gaan wij in op jouw situatie. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat onze dienst voor jouw bedrijf en medewerkers betekent. De voordelen, mogelijkheden, onze werkwijze en de kosten.

Verplichte velden
01

Jij zoekt een goede medewerker

Hoewel je flink je best doet, blijkt het lastig om de juiste kandidaat te vinden. Daarom schakel je Jigler in om te helpen bij de werving & selectie.

02

Wij zetten ons netwerk in

Met een landelijk netwerk, in alle verschillende branches, vinden onze intercedenten altijd een passende kandidaat voor jou. Na een zorgvuldige selectie worden de beste sollicitanten aan je voorgesteld.

03

Snel aan de slag

Je wilt niet te lang wachten op je nieuwe aanwinst. Daarom zorgen wij dat alles vlot geregeld wordt en de nieuwe medewerker bij jou kan beginnen.

Man die papiertje leest

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Als je op zoek bent naar een geschikte kandidaat, dan komt daar veel bij kijken. Dat kost tijd, tijd die je niet altijd beschikbaar hebt, of inzet. Wij nemen hier een deel van je over. Dat is niet alleen handig voor jou, maar wij hebben ook nog eens experts in huis. De kans dat je met een heus talent thuiskomt wordt daarmee extra groot. Wij doen onder andere een:

  • Referentiecheck
  • Uitgebreide intake met kandidaten
  • Persoonlijkheidstest (als hierom wordt verzocht)
Vrijblijvend sparren met onze specialisten
Vrijblijvend sparren

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel, payroll, uitzenden en werving en selectie. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij sparren graag vrijblijvend met je.

Verplichte velden
Vrouw die presenteert

Maar wij gaan verder

Vind je het prettig om tijdens het sollicitatiegesprek ondersteuning te krijgen van een professional? Onze intercedenten schuiven graag aan. Zo weet je zeker dat de juiste vragen worden gesteld en je een helder beeld krijgt van de kandidaat. Wanneer het tijd is om de arbeidsvoorwaarden op te stellen, mag je ook rekenen op onze hulp. Maak direct gebruik van de kennis die wij in huis hebben. En om die kennis echt op de proef te stellen, kan je met al je vragen (hoe lastig ook) over personeel en arbeid bij ons terecht. 

Ontdek de voordelen tijdens een afspraak
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel, payroll en uitzenden. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij komen graag en vrijblijvend bij je langs!

Verplichte velden

Ontdek onze personeelsdiensten

Maak kennis met Jigler

Lees alles over Jigler en ontdek wat wij nog meer voor jou kunnen doen, naast ...

Payrolling

Op zoek naar personeel zonder de risico's van het werkgeverschap. Ontdek de ...

Uitzenden

Op korte termijn flexibel inzetbaar personeel nodig? Probeer onze uitzendtak en ...

Vacatures

De zoektocht naar jouw ideale kandidaat begin je op Jigler.nl.

Hulp nodig bij werving & selectie?

Kun jij wel wat hulp gebruiken in jouw zoektocht naar die specifieke kandidaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat vandaag nog een verzoek achter en wij nemen contact met je op om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen in de werving & selectie. Afhankelijk van het profiel maken wij de kosten (vooraf) voor je inzichtelijk.

Gewenste ervaring

Startperiode

Vul de verplichte velden in
Persoon die werkt op een laptop