Jigler vacatures

Jigler vacatures

Jouw vacature snel vervuld dankzij het Jigler-netwerk

Vacature aanvragen Vrijblijvend sparren
Aanvraag vacature

Kun jij wel wat hulp gebruiken in jouw zoektocht naar die specifieke kandidaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat vandaag nog een verzoek achter en wij nemen contact met je op.

Gewenste ervaring

Gewenste startperiode

Vul de verplichte velden in
Vrijblijvend sparren

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel, payroll, uitzenden en werving en selectie. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij sparren graag vrijblijvend met je.

Verplichte velden
vacature aanmaken op jigler.nl weergegeven op een beeldscherm

Jouw vacature op Jigler.nl

Het vervullen van je openstaande functie begint met een vacature op Jigler.nl. Laat ons weten wat jij zoekt en wij zetten de zoekvraag online voor je uit. Het landelijke Jigler-netwerk gaat dan direct aan de slag om de beste kandidaat voor jou te vinden.

Je kunt rekenen op de kennis en ervaring van intercedenten die gespecialiseerd zijn in verschillende branches. Dankzij een uitgebreide screening en persoonlijk contact weten de intercedenten de beste kandidaten eruit te pikken. En stellen alleen de top-sollicitanten aan je voor.

Laat weten wat je zoekt
Aanvraag vacature

Kun jij wel wat hulp gebruiken in jouw zoektocht naar die specifieke kandidaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat vandaag nog een verzoek achter en wij nemen contact met je op.

Gewenste ervaring

Gewenste startperiode

Vul de verplichte velden in
Laat weten wat je zoekt
Wij vinden de beste kandidaat voor jou
En regelen verder alles
Jigler.nl netwerk en connecties door lijntjes verbonden

Breid je netwerk uit met honderden intercedenten

Jigler heeft een groot, landelijk netwerk dat wordt ingezet bij het vinden van de beste kandidaat voor jouw functie. Onze intercedenten kennen hun eigen specialisme waardoor er voor iedere zoekvraag een expert in ons netwerk aanwezig is. Komt er een reactie binnen? Dan doen wij de eerste selectie en kennismaking. Pas wanneer wij overtuigd zijn van een goede combinatie wordt de kandidaat aan jou voorgesteld.  

Breid je netwerk uit
Deel je vacatures snel en simpel via mail, Facebook, Twitter en LinkedIn
vrouw lachend op kantoor achter een bureau met een tablet in de hand

Zeker van geschikte kandidaten dankzij screening

Intercedenten van Jigler zijn getraind op het screenen van kandidaten. Zij hebben persoonlijk contact om direct een helder beeld van de kandidaat te vormen. Pas wanneer zij zeker zijn van de juiste intenties en kwaliteiten wordt het profiel van de kandidaat doorgezet. 

Neem contact op
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel, payroll en uitzenden. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij komen graag en vrijblijvend bij je langs!

Verplichte velden

Voor ondernemers

Personeel zonder risico

De kandidaat heb je al, maar je wilt de risico's en administratie uitbesteden.

Alles voor je geregeld

Je zoekt nog een kandidaat en wilt geen gedoe met werkgeverszaken.

Zoeken naar een specifiek profiel

De ideale kandidaat niet te vinden? Zet onze recruiters aan het werk.

Vacature snel vervuld

Ontdek de kracht van ons netwerk met je vacature op Jigler.nl.