Jigler uitzenden

Jigler uitzenden

Snel de flexibele krachten die je zoekt

Start je zoektocht Maak een afspraak
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel, payroll en uitzenden. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij komen graag en vrijblijvend bij je langs!

Verplichte velden
Aannemen van personeel

Flexibel inzetbaar personeel

Soms wil je snel kunnen schakelen met personeel. Gaten in de bezetting opvullen met medewerkers zonder vast te zitten aan extra personeelskosten wanneer de drukte voorbij is. Dan is uitzenden de oplossing voor jou. Onze uitzendkracht komt jouw team (tijdelijk) versterken. En wij regelen alles rondom het dienstverband. Het grootste voordeel van uitzenden: een vast tarief per gewerkt uur. Bij geen werk dus geen extra kosten. 

Onze intercedenten zoeken de ideale kandidaat voor jou. Als deze is gevonden en jij ook enthousiast bent, zorgen wij dat de uitzendkracht zo snel mogelijk bij jou aan de slag kan. Wij regelen de arbeidsovereenkomst en zien erop toe dat de uitzendkracht krijgt waar hij recht op heeft. Verder betalen wij het salaris, doen de pensioenafdrachten en begeleiding bij ziekte. Ook nemen wij alle werkgeversrisico’s voor onze rekening. Kun jij zorgeloos genieten van je extra hulp.

Maak een afspraak
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel, payroll en uitzenden. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij komen graag en vrijblijvend bij je langs!

Verplichte velden
“Het ene moment heb ik meer personeel nodig dan het andere moment. Door met Jigler samen te werken kan ik hier perfect op inspelen. Zij regelen de uitzendkrachten.”
Kosten berekenen op rekenmachine

Daarom kies je voor Jigler

De voordelen van uitzenden via Jigler 
Samenwerken met ons betekent zeker weten dat alles goed geregeld is voor jou en de uitzendkracht.

 1. Jouw vacature direct online
  Ontdek de kracht van het Jigler-netwerk. Laat weten wat je zoekt en ons team zet jouw zoekvraag direct om in een online vacature.  
 2. Specialist in flexibele arbeid
  Bij Jigler uitzenden werken meer dan 100 experts die alles weten van (flexibel) personeel. Dat mag ook wel met meer dan 17 jaar ervaring.
 3. Een landelijk netwerk
  Onze intercedenten zitten verspreid door heel Nederland, zo vinden wij overal een geschikte kandidaat voor jou.
 4. Expert in jouw branche
  Van groensector tot zakelijke dienstverlening; wij zijn werkzaam in elke branche. Dus ook in die van jou.
 5. Handig digitaal systeem
  Via een online portal houd je de urenregistratie eenvoudig bij. Ook de uitzendkrachten hebben een eigen portal met al hun gegevens.
 6. Persoonlijk contact en betrokkenheid
  Niet alleen zorgen wij ervoor dat de uitzendkracht volledig geïnformeerd bij jou aan de slag gaat, we houden graag persoonlijk contact en denken mee bij problemen.  
 7. Duurzame inzetbaarheid
  Als werkgever doen wij er alles aan om de uitzendkrachten tevreden te houden. Waar nodig helpen wij bij het vinden van de juiste richting.
 8. Scholing & ontwikkeling
  Stilstaan is achteruitgaan. Daarom bieden wij onze uitzendkrachten de kans zich te blijven ontwikkelen dankzij ons eigen ontwikkelde leerplatform. 
 9. Geen administratieve kopzorgen meer
  Wij regelen alles voor jou en de uitzendkracht: van arbeidsovereenkomst tot uitbetaling van salaris en van pensioenafdracht tot begeleiding bij ziekte.
 10. Vast tarief
  Voor elk uur dat de uitzendkracht werkt, betaal jij een vast tarief. Werkt de uitzendkracht niet, dan uiteraard geen kosten voor jou. 
Vrijblijvend sparren
Vrijblijvend sparren

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel, payroll, uitzenden en werving en selectie. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij sparren graag vrijblijvend met je.

Verplichte velden
Laat weten wat je zoekt
Wij vinden de beste kandidaat voor jou
En regelen verder alles
Certificering
Certificering op orde

Wij hebben hoge verwachtingen van onze opdrachtgevers. En jij hebt die waarschijnlijk ook van ons. Om jouw verwachtingen in te lossen, voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen. Wij zijn daarom aangesloten bij de brancheorganisatie ABU en hebben verschillende certificaten.  

ABU
Wij zijn als werkgever lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Hierdoor moeten wij voldoen aan hoge kwaliteitseisen als het gaat om goed werkgeverschap. Of het nu gaat om veiligheid op de werkvloer of het afdragen van sociale premies. Met ons als ABU-lid weet je zeker dat dit goed zit. En omdat de leden regelmatig worden gecontroleerd, ben je verzekerd van continue kwaliteit.

VCU
VCU is de norm voor veiligheid van uitzendkrachten in Nederland. Omdat wij in het bezit zijn van dit certificaat laten wij zien dat wij de veiligheid van onze uitzendkrachten serieus nemen.

NEN 4400-1
Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) gebaseerd op de NEN 4400-1 normering toont aan dat wij onze verplichting uit arbeid naleven. Zo weet je zeker dat wij de juiste aangifte en afdracht van loonbelasting, omzetbelasting en sociale verzekeringspremies doen. Ook zijn we hiermee onder andere verplicht om identiteitscontroles te doen op het mogen werken in Nederland.

Jij bent op deze manier verzekerd van een betrouwbare partner die zijn zaakjes op orde heeft.  

Vragen? Stel ze gerust
Vragen?

Stel ze gerust, wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk. Uiteraard kan je voor direct contact ons ook telefonisch bereiken via 0342 22 00 90.

Verplichte velden

Voor ondernemers

Personeel zonder risico

De kandidaat heb je al, maar je wilt de risico's en administratie uitbesteden.

Alles voor je geregeld

Je zoekt nog een kandidaat en wilt geen gedoe met werkgeverszaken.

Zoeken naar een specifiek profiel

De ideale kandidaat niet te vinden? Zet onze recruiters aan het werk.

Vacature snel vervuld

Ontdek de kracht van ons netwerk met je vacature op Jigler.nl.