Payroll offerte

Payroll offerte

Vooraf weten wat je kunt verwachten

Direct kosteloos een offerte aanvragen
Offerte aanvragen

In een vrijblijvend gesprek verdiept één van onze specialisten zich in jouw situatie. Na het gesprek heb jij een transparant prijsoverzicht, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo weet je waar je op kunt letten, wat payrolling kost en wat je hier allemaal voor terugkrijgt.

Verplichte velden
01

Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek gaan wij in op al jouw vragen. Daarnaast verdiepen we ons in jouw organisatie en rekenen we de kosten van onze dienstverlening voor je uit. Na afloop van dit gesprek weet je wat payrolling voor jouw organisatie betekent en wat je kan verwachten in onze samenwerking.

02

Demonstratie

Naast alle werkzaamheden die wij uit handen nemen, bieden wij ook een gebruiksvriendelijke portal. Hiermee houd jij zelf het overzicht en kan jij met een druk op de knop arbeidsovereenkomsten verlengen of uren inzien van medewerkers. Tijdens een demonstratie tonen we je hoe alles werkt.

03

Overtuigd?

Dan gaan wij voor je aan de slag!

Wij schrijven de door jou geworven medewerkers in en zorgen ervoor dat ze op tijd betaald worden. We begeleiden medewerkers bij ziekte en zorgen ervoor dat alle personeelszaken netjes volgens wet- en regelgeving geregeld zijn. En bij vragen van jou of van medewerkers kun je elke werkdag terecht bij onze Support-afdeling.

Altijd een bekend gezicht in de buurt die langskomt wanneer het jou uitkomt.

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel, payroll en uitzenden. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij komen graag en vrijblijvend bij je langs!

Verplichte velden