Het verhaal van Inkoopgilde

Het verhaal van Inkoopgilde

“Door de inzet van Jigler kan een hovenier zich zorgeloos richten op het hoveniersvak, daarmee hebben ze het al druk genoeg.”

Ontdek het zelf
Offerte aanvragen

In een vrijblijvend gesprek verdiept één van onze specialisten zich in jouw situatie. Na het gesprek heb jij een transparant prijsoverzicht, afgestemd op jouw specifieke situatie. Zo weet je waar je op kunt letten, wat payrolling kost en wat je hier allemaal voor terugkrijgt.

Verplichte velden
Klantcase Inkoopgilde hoveniers

Inkoopgilde voor de groene sector

Inkoopgemak, kennis van producten en interessante prijsafspraken; dit is wat inkooporganisatie Inkoopgilde biedt aan hoveniers. Onder andere op het gebied van verzekeringen, afvalverwerking, personeel en andere productgroepen zoals beplanting, bestrating en hout. Hoveniers die lid zijn van Inkoopgilde profiteren van goede kortingsafspraken met leveranciers en kunnen gebruikmaken van alle kennis van andere leden, de medewerkers van Inkoopgilde en de organisaties met wie zij samenwerken.

Jigler is één van de samenwerkingspartners van Inkoopgilde. Arjan Breedveld van Inkoopgilde vertelt: “We zagen dat hoveniers het beste konden besparen op het gebied van verzekeringen en personeel, dus op de vaste kosten. Vandaar dat we een samenwerking zijn aangegaan met een payrollorganisatie, zodat ze onze leden kunnen ontlasten in personeelsadministratie en de ontslag- en ziekterisico’s. Zo kan de hovenier zich zorgeloos richten op het hoveniersvak, want daarmee hebben ze het al druk genoeg.”

Danny Beekman van Inkoopgilde vult aan: “De samenwerking tussen Inkoopgilde en Jigler is leuk, omdat het ook echt een samenwerking is. Zo brengen wij geïnteresseerde hoveniers in contact met Jigler en zij zorgen voor nieuwe leden voor ons. Daarnaast kunnen wij en onze leden altijd terecht voor advies over payroll en personeelsbeheer. En, niet geheel onbelangrijk, ze leveren de kwaliteit die wij van onze leveranciers verwachten. Wij zijn er dan ook 100% zeker van dat we in de toekomst met Jigler blijven samenwerken.”

Benieuwd hoe wij jouw organisatie ook verder helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel, payroll en uitzenden. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij komen graag en vrijblijvend bij je langs!

Verplichte velden