Jigler Payroll

Jigler Payroll

Ervaar het gemak van personeel, zonder de zorgen, het regelwerk en de risico’s

Ontdek de voordelen Maak een vrijblijvende afspraak
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel, payroll en uitzenden. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij komen graag en vrijblijvend bij je langs!

Verplichte velden
Wat is payroll Lees meer
Payroll voordelen Lees meer
Payroll kosten Lees meer
Payroll offerte Lees meer
Laptop met op het scherm de voordelen van payroll

Wat is payroll?

Overweeg je personeel aan te nemen omdat het te druk wordt voor jou alleen en heb je geen idee waar je moet beginnen? Of wil je jouw mooie team uitbreiden, maar zie je op tegen nog meer regelwerk en risico’s? En wil je bovenal zeker zijn van dezelfde voorwaarden voor iedere medewerker? Dan is payroll dé oplossing voor jou.

Loonadministratie, cao’s, arbeidsovereenkomsten, ziekte, pensioen. Met payroll hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Wij zetten de medewerker bij ons op de loonlijst en nemen daarmee de werkgeverstaken en -risico’s uit jouw handen. En dat terwijl jij de dagelijkse leiding en toezicht behoudt. Zo zijn jouw personeelszaken goed geregeld, zonder onnodig risico.

Ontdek meer over payroll
Vrouw op kantoor die lacht met tablet in haar hand

WAB-proof payrollen

Sinds 2020 gelden er nieuwe regels voor payrolling. Met de komst van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) is het onderscheid met uitzenden groter gemaakt en specifieke payroll-regelgeving opgesteld. Wij payrollen dan ook helemaal volgens de WAB. Dat betekent dat wij geen rol spelen in het vinden van de juiste medewerker, deze draag jij bij ons aan. Wij volgen de regels van de cao en/of het arbeidsvoorwaardenreglement zoals deze gelden voor jouw organisatie. 

Alle geldende cao’s staan standaard ingericht in ons systeem. Gelden er binnen jouw organisatie andere voorwaarden, dan regelen wij ook jouw bedrijfsregelingen in. Op die manier is alles geregeld zoals jij dat bij jouw personeel gewend bent. Daarnaast kun je via ons aansluiten bij het pensioenfonds in jouw sector. Of als deze er niet is, aansluiten bij een door ons verzorgde adequate pensioenregeling.  

Vrijblijvend sparren met een specialist
Vrijblijvend sparren

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel, payroll, uitzenden en werving en selectie. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij sparren graag vrijblijvend met je.

Verplichte velden

1000+

opdrachtgevers

6mln

verwerkte uren per jaar

100+

specialisten

17+

jaar ervaring

Zekerheid, ervaring en kwaliteit

Natuurlijk wil je zaken doen met een ervaren partij. Het gaat namelijk wel om medewerkers die bij jou aan het werk zijn. Met meer dan 100 HR-specialisten hebben we enorm veel kennis van personeelsadministratie, loonadministratie, contractbeheer, ziekterisico’s, cao’s en arbeidswet- en regelgeving.

Zo weet je zeker dat alles écht goed geregeld is en houd je zelf meer tijd over. Die je vast goed weet te besteden.

Twee tevreden mensen die tot een zakelijk akkoord komen

Zekerheid voor medewerkers

Payrollmedewerkers ontvangen dezelfde arbeidsvoorwaarden als medewerkers in eigen beheer. Bij gelijkwaardig werk ontvangen zij een gelijkwaardige beloning. Geen onderscheid dus tussen de mensen bij jou op de werkvloer. 

Om te zorgen dat de medewerker krijgt waar hij recht op heeft, houden wij onze kennis van cao’s, wet- en regelgeving op peil. Wij passen de regels toe wanneer ze voor de (situatie van de) medewerker aan de orde zijn. Van periodieke verhogingen tot uitbetaling van het vakantiegeld. Op die manier is iedere medewerker zeker van het juiste inkomen.

Vragen? Stel ze gerust
Vragen?

Stel ze gerust, wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk. Uiteraard kan je voor direct contact ons ook telefonisch bereiken via 0342 22 00 90.

Verplichte velden
Gestapelde blokjes met daarop een vinkje

De voordelen

Zeker zijn van de beste mensen zonder de rompslomp van het werkgeverschap. Dat is payrollen bij Jigler. Geen omkijken meer naar:

 • Arbeidsovereenkomsten en -voorwaarden
 • Betaling van loon
 • Verlof
 • Vakantiedagen
 • Pensioen
 • Begeleiding en doorbetaling bij ziekte
 • Ontslag en transitievergoeding
 • Verstrekken van jaaropgaven

Maar ook voor de medewerkers zitten er voordelen aan. Naast de zekerheid van goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij de payrollmedewerkers enkele extra’s. Zo hebben zij de mogelijkheid om: 

 • Korting te krijgen op hun zorgverzekering
 • Laptops, telefoons, fietsen en waardebonnen van bol.com en Coolblue belastingvrij aan te schaffen
 • Zichzelf verder te ontwikkelen dankzij onze scholingsbudgetten 

Goed werkgeverschap staat bij ons voorop! 

Bekijk de voordelen voor jou

Ontdek meer over payroll tijdens een vrijblijvende afspraak

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over personeel, payroll en uitzenden. Meer weten over de mogelijkheden en dienstverlening? Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Wij komen graag en vrijblijvend bij je langs!

Verplichte velden
Stapel boeken

Wat kost payroll?

Hoewel wij het belangrijk vinden dat onze opdrachtgevers exact weten wat onze dienstverlening kost en wat ze daarvoor terugkrijgen, melden wij geen prijzen op de website. De prijs voor payroll is namelijk maatwerk, aangezien de kosten per medewerker verschillend zijn. Dit is afhankelijk van de cao, het loon van de medewerker, de duur van de arbeidsovereenkomst en het pensioen.

Ontdek hoe ons tarief is opgebouwd

Voor ondernemers

Personeel zonder risico

De kandidaat heb je al, maar je wilt de risico's en administratie uitbesteden.

Alles voor je geregeld

Je zoekt nog een kandidaat en wilt geen gedoe met werkgeverszaken.

Zoeken naar een specifiek profiel

De ideale kandidaat niet te vinden? Zet onze recruiters aan het werk.

Vacature snel vervuld

Ontdek de kracht van ons netwerk met je vacature op Jigler.nl.