logo barneveld tomorrow

Barneveld tomorrow

Barneveld Tomorrow is een initiatief om jonge talenten uit de regio voor de regio te behouden. Dat doen ze door een groot netwerk, waar Jigler trots onderdeel van uitmaakt, in te zetten bij het koppelen van talenten aan het Barneveldse bedrijfsleven. Of het nu gaat om (afstudeer)stages of startersfuncties, Barneveld Tomorrow en Jigler zetten zich in om dit voor de jongeren te realiseren.

Een poel van vacatures
Doordat het netwerk van Barneveld Tomorrow gekoppeld wordt aan het netwerk van Jigler, ontstaat er een grote poel van bedrijven die op zoek zijn naar talent. Zo komt er altijd een passende functie bovendrijven. Samen zorgen wij dat de jongeren bekend worden binnen het bedrijfsleven. Het is vervolgens aan de talenten zelf om te laten zien dat zij de inspanning waard zijn geweest.

Wij steunen dit initiatief
Als Barneveldse onderneming, met oog voor talent, waren wij al snel gecharmeerd van dit initiatief. Want welk bedrijf wil nou niet het volgende ondernemerswonder binnenhalen? Wij zetten ons netwerk en intercedenten dan ook belangeloos in. 

Meld je aan
Ben jij een talent uit Barneveld of omgeving en kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een (afstudeer)stage of startersfunctie?

Meld je aan

Start met het netwerk van Barneveld Tomorrow en Jigler.